HVEM ER VI - En videnbaseret organisation

Revisorgruppen Danmark blev etableret i 1992 med det overordnede formål at skabe høj kvalitet i medlemsfirmaernes arbejde og ydelser.

Den høje kvalitet er fortsat en grundsten i netværkets samarbejde, og dette understøttes med værktøjer, et bredt udbud af kurser og ikke mindst et sekretariat bemandet med nogle af landets dygtigste fagspecialister inden for revisors kerneydelser.

Vi beskæftiger os ikke med skat, for på det område samarbejder vi med kolleger i vores associerede virksomhed Revitax A/S, som beskæftiger nogle af landets bedste skatte- og momsspecialister.

På IT-området har vi sikret os kompetent viden gennem vores dattervirksomhed REVI-IT A/S, som har opnået en position som anerkendt leverandør af ydelser inden for IT-revision, GDPR og beslægtet rådgivning.

Revisorgruppen Danmark blev oprindeligt stiftet af 13 revisionsfirmaer, og i dag er vi vokset til 24 medlemsfirmaer fordelt i hele landet med ca. 70 kontorsteder, ca. 260 statsautoriserede revisorer og ca. 1.500 medarbejdere. Dermed er vi i dag ubetinget landets største netværk af selvstændige, statsautoriserede revisionsfirmaer.


 

Medlemsfirmaer i RGD


Albjerg

Attent

Buus Jensen

Baagøe Schou

Christensen Kjærulff

Grant Thornton

Grønlands Revisionskontor

JANUAR (Færøerne)

Kovsted & SkovgårdKrøyer Pedersen

Kvist & Jensen

Martinsen

Nejstgaard & Vetlov

One Revision

Partner Revision

Piaster Revisorerne

PKF Munkebo VindelevRedmark

ReviPoint

Revision & Råd

Revisionshuset Tal & Tanker

RSM Danmark

Sønderjyllands Revision

Tranberg

Ullits & Winther


Copyright 2022 Revisorgruppen Danmark