Faglig support

Vores sekretariat er bemandet med nogle af de dygtigste fagspecialister inden for revision og regnskab

Vi yder faglig support på højeste niveau

Vi understøtter vores medlemmer med faglig support på flere fronter.

Det bærende element i vores supportfunktion er vores team af dygtige fagspecialister, som alle har erfaring fra branchen. De bemander vores faglige hotline, som sikrer vores medlemmer en nem og hurtig adgang til faglig rådgivning både per mail og telefon.

Det andet element af den faglige support er vores omfattende vidensportal, som alle medlemmer har adgang til 24/7. Videnbanken bidrager til, at vores medlemmer altid opdateres på nyeste viden og har adgang til viden, faglige notater, inspiration, eksempler mv. 

Tilsammen danner dette grundlag for, at vores medlemmer altid er sikret en tilgængelig og fagligt yderst kompetent rådgivning. 

FAGLIG SUPPORT

Hvilke områder rådgiver vi inden for?

Vores faglige specialister assisterer medlemmernes revisorer med løsning af problemstillinger inden for alle revisors normale fagområder - revision, regnskab, selskabsret mv.

Vi rådgiver også om revisors etik og uafhængighed samt hvidvask og terrorfinansiering. 

På skatte- og afgiftsområdet samarbejder vi med kolleger i vores associerede virksomhed Revitax A/S, som beskæftiger nogle af landets bedste skatte- og momsspecialister. 

 

FAGLIG SUPPORT

Vores fagspecialister

Vores fagspecialister har alle en stor teoretisk viden at trække på, men også praktisk erfaring fra branchen. Det giver dem et optimalt udgangspunkt for at rådgive vores medlemmer.

Flere af vores fagspecialister underviser på vores egne kurser, hos FSR og på HD. De er desuden efterspurgte vejledere og censorer ved cand.merc.aud.-uddannelsen.

De er dygtige til at formidle deres viden, og deres arbejde udenfor RGD bidrager blandt andet til, at de altid har fingeren på pulsen i forhold til nyeste viden.   

FAGLIG SUPPORT

Faglig vidensportal

Som medlem har man adgang til vores faglige online vidensportal.

Den faglige vidensportal giver adgang til vores kvalitetsstyringssystem. Det omfatter dels en lang række værktøjer - herunder modeller og standarder - og dels indeholder den politikker, paradigmer og retningslinjer for kvalitetsstyring i RGD.

Vidensportalen sikrer, at vores medlemmer har en enorm mængde viden samt en række faglige notater, erklæringsskabeloner, vejledninger og eksempler lige ved hånden.  

Derudover sørger vores fagspecialister for at holde medlemmerne opdateret på seneste faglige nyt, så vigtige faglige nyheder, der har betydning for udførelsen af det daglige arbejde, ikke går tabt.    

Medlemsskab

Er du interesseret i at blive klogere på mulighederne for at blive medlem?