Uddannelse

Vi sikrer et bredt udvalg af uddannelsestilbud med højt kvalificerede undervisere i hele landet

Faglig opdatering gennem målrettede og aktuelle kurser

Faglig opdatering er i dag et vilkår.

Kravene til revisors arbejde er mange, og kontinuerlig efteruddannelse er en nødvendighed for at kunne servicere sine kunder på bedst mulige måde.

Vi søger for et bredt udvalg af efteruddannelse, så vores medlemmer tilbydes en bred palette af kurser, webinarer og e-learning

Vores undervisere er alle højt kvalificerede med erfaring fra branchen, så undervisningen bliver også koblet med praksis i branchen.  

UDDANNELSE

Kurser

Vi afholder hvert år en lang række kurser rundt om i landet.

Vores kursusprogram sammensættes efter, hvad der rører sig i branchen, men vi er også lydhøre, hvis vores medlemmer har specifikke ønsker eller behov for undervisning inden for et bestemt område.

Vores kurser spænder bredt og dækker naturligvis revisors kerneydelser. Vi har dog også fokus bredden og på at udbyde kurser, der henvender sig til hele virksomheden. Derfor tilbyder vi fx også kurser målrettet erhvervsservice og mentorer, men også ledelseskurser.   

Højsæsonen for kurserne ligger naturligt nok i efteråret, hvor det for langt de fleste er nemmere at afsætte tid til at efteruddanne sig. 

Foruden det faglige output af kurser får deltagerne også mulighed for at netværke og erfaringsudveksle med ligesindende på tværs af netværket.   

Det er fedt at lære noget nyt og få nye værktøjer. Og det er vigtigt at få nogle indspark fra andre, og det får man i de mange gode dialoger undervejs på kurset.

UDDANNELSE

E-learning og webinar

Vi afholder hvert år en række webinarer, der behandler specifikke faglige emner eller problemstillinger.

Webinarene er ofte en god måde et vise hvordan nye funktioner, modeller eller værktøjer implementeres og fungerer i praksis. Desuden er det en oplagt metode til at sætte fokus på aktuelle faglige problemstillinger.  

Vi udarbejder også e-learning, hvor vores medlemmer kan efterudanne sig, når og hvor det passer dem. Senest har vi udviklet to e-learning-forløb med fokus på hvidvask og uafhængighed. 

UDDANNELSE

Højt kvalificerede undervisere

Vores kurser er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, hvilket i høj grad kan tilskrives vores nøje udvalgte og dygtige undervisere. 

Underviserne er dels vores egne faglige specialister og dels undervisere med anden specialistviden hentet ind fra branchen.   

Fælles for vores undervisere er, at de alle har solid erfaring fra branchen, hvilket giver dem et godt udgangspunkt for hele tiden at koble teori og praksis.

UDDANNELSE

Anerkendte kursussteder

Vores medlemsfirmaer er bredt repræsenteret i hele Danmark, og vi tilstræber derfor også at udbyde kurser over hele landet, så vi kan tilgodese alle vores medlemmer.

Vi samarbejder med udvalgte og anerkendte kursus- og konferencesteder, hvor de fysiske rammer for undervisning er optimale, da det giver den bedste oplevelse for alle.      

Medlemsskab

Er du interesseret i at blive klogere på mulighederne for at blive medlem?