Job & karriere

Vores organisation er altid åbent for at tilføje nye, talentfulde medarbejdere til vores team.

FAGLIGE SPECIALISTER

- til Danmarks største revisornetværk

Du er velkommen som en del af det faglige team bag Danmarks største revisornetværk.

Hvem er vi?
Revisorgruppen Danmarks sekretariat tæller 11 kollegaer, og vi servicerer vores netværk af 24 selvstændige revisionsfirmaer rundt om i Danmark - fordelt på plus 70 kontorer med omkring 270 statsautoriserede revisorer og ca. 1.600 medarbejdere.

Arbejdsområder og -opgaver
Vi udvikler og leverer faglig assistance, et bredt uddannelsestilbud og it-løsninger til hele netværket. Og lige nu har vi brug for flere, erfarne kollegaer, der kan give sparring, producere materiale, undervise internt i netværket samt vedligeholde modeller og paradigmer inden for:  

  • Regnskab
  • Revision
  • Selskabsret for revisorer
  • Dataanalyse
  • Intern kontrol

Vi er helt bevidste om, at du ikke er specialist inden for alle ovenstående områder, men vi ønsker at styrke teamet inden for samtlige områder, så byd ind med de kompetencer, du har. Hos os vil du møde stor fleksibilitet og korte kommandoveje, så du kan i høj grad være med til at sætte rammerne for dit arbejde. 

Dit arbejdssted er Viby J eller København N.  

Et stærkt team
Vi løber stærkt i det daglige, men aldrig FOR stærkt, og der er altid plads til at arbejde i dybden. Du vil blive en del af et fagligt kompetent team, som vægter høj faglighed, holdspil og gode kollegiale relationer. Vi har en uformel, åben og respektfuld tilgang til hinanden og et godt kollegialt samarbejde i netværket.  

Hvem er du?
Skal du beskrive dig selv, vil du fremhæve, at du er fagligt dygtig, ansvarsfuld og imødekommende. Du har relevant erfaring fra branchen, og med et positivt livssyn og en engageret tilgang til dit job sætter du en stolthed i at levere værdi til vores medlemmer under frie rammer.  

Er det dig, vi leder efter? Eller måske én du kender?

Ansøgning og samtaler
Send din ansøgning inkl. CV til revisorgruppen@revisorgruppen.dk mærket ’Faglig’.  

Vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart, vi har fundet de rette kandidater. 

Har du spørgsmål?
Din stilling refererer til direktør Lars Hjort Frederiksen, som også er klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål på tlf. +45 86802175.

Vi glæder os meget til at hilse på dig.

Revisorgruppen Danmark
Sekretariatsteamet

Vi hjælper vores medlemmer med at hjælpe andre.

Vi understøtter vores medlemsvirksomheder i Danmark, Grønland og Færøerne.

Medlemsfirmaer i nærheden af dig